Ajánlataim


Ajánlott órák:

  1. Yin Yoga

  2. Yin-Yang (Taoista) Yoga

  3. Power (erő) Vinyasa Yoga

  4. Core Yoga

  5. Hatha Yoga (Ghosh vonal)

  6. Yoga Terápia (egyéni órák keretében)

 *Instructions also in English if requested

Yin Yoga: Az ízületek mozgásterének kiterjesztésével, az izmok és a kötőszövet nyújtásával, illetve fellazításával foglalkozó yoga ág, amely a Taoista yoga egy a nyugati világban kialakult változata. A pózokat fokozatosan hosszabb ideig, de minimum 2 percig tartjuk.

Yin-Yang: A kínai Taoizmuson alapuló gyakorlás, amely a test lazaságát és erejét egyaránt célozza, valamint a chi vagy létenergia erősségét fokozza számtalan más pozitív hatása mellett. A yoga egyik legősibb fajtája.

Power Vinyasa: Az erőnlétet és kitartást fejlesztő dinamikus gyakorlatsor, amely a csoport képességi szintjéhez mérten alakul, formálódik úgy az órán belül, mint óráról órára. Sportolóknak kiváló kiegészítő testgyakorlás.

Core Yoga: A core a testünk centrális erejét jelenti. Egy komplex mechanizmus, amely az un. Core kompetencia (centrális erő ill. egyensúly képesség) fejlesztését célozza specifikus gyakorlatokon keresztül. Egyik fontos alapeleme a légzés.

Hatha Yoga: A nap és a hold dinamikáját kifejező gyakorlás forma, amely esetünkben Bishnu Gosh által kifejlesztett mintán alapul. Ez a gyakorlás forma nyitott utat a fűtött szobában végzett gyakorlásnak, amely hot yoga néven vált ismertté.

Yoga Terápia: Egyénre szabott foglalkozások, amelyek olyanoknak ajánlunk, akiknek fájdalmaik, illetve korábbi sérülésből származó problémáik vannak, amelyek megakadályozzák a csoportos órákba való beintegrálást. Az órák telefonos egyeztetés alapján történnek.