Bemutatkozás


Már 7 éve a kanadai Torontó városában éltem és épp várandós voltam, amikor az utcán sétálgatva megláttam egy hirdetést kismama yoga órákról. Bementem és feliratkoztam. Onnantól kezdve megváltozott az életem. A yoga mindent felölelő tudománya elkápráztatott, és minél többet tanultam, annál mélyebbre hatolt a szőnyegen való gyakorlásban kódolt érzetek hatása. Már nem volt vissza út. 2007-ben elvégeztem első nyolcszáz órás oktatói tréningemet, amely a Hatha yoga egy ágából, az un. Bishnu Gosh vonalból eredő melegszobás yoga, az Észak Amerikában széles körben elterjedt Moksha tanítására jogosított fel.

Főállásban tanítottam (immár 8 éve) különböző stúdióknak és közben tanultam illetve gyakoroltam a yoga más irányzatait is. Chicagóban végeztem a taoista yoga két fokozatát a yin yoga mesterével, Paulie Zinkkel, a californiai Jill Millertől tanultam a terápiás önmasszázst, valamint a core yoga-t, és e két irányzat lett tanításomban a meghatározó. Torontó évente megrendezett nagyszabású yoga konferenciáin olyan nemzetközleg ismert yoga mesterektől volt szerencsém tanulni mint Rhodney Yee, David Swenson, Jill Miller, Dharma Mittra, Seane Corn, és Sadie Nardini. De, ami fontosabb, minden korosztálynak, a gyermekektől kezdve az idős korúakig, valamint a mozgásban korlátozottaktól a komoly sportolókig oktattam tanulókat. A yoga csodálatos egészségre való hatásaira már az orvosok és kutatók is felfigyeltek, és a yoga terápia, amiben magam is jártas vagyok, egyre nagyobb teret hódít.

Minden yoga órámon arra törekszem, hogy minden résztvevőnek megfelelő, biztonságos és egészséget erősítő gyakorlást biztosítsak.

Namaste

Reda Nóra